4 Tips Til Frokost På Arbejdspladsen

Billede: Jumpstory.dk

Selvom rigtig mange arbejdspladser i dag har fået en frokost-/kantineordning, så er det langt fra alle arbejdspladser, der har denne luksus. Mange er derfor stadig på tvunget til at være kreative i forhold til frokosten, der altså skal medbringes hjemmefra. Her er 4 gode tips til at frokosten på jobbet.

Rester fra aftensmaden

Det er oplagt at benytte rester fra gårsdagens aftensmad til dagens frokost. Hvis der i forvejen altid er en god portion eller to til overs, er det simpelthen bare at smide det i en plastikbøtte og opvarme dagen efter.

Hvis du er en af de få, der stort set altid formår at ramme rigtigt med mængden af aftensmad, så kan du begynde at lave en smule større portioner. På den måde får du altid lækker frokost, uden du skal bruge yderligere tid eller kræfter på at lave det.

Sund aftensmad = Sund frokost

Hvis du ikke har lyst til at spise det samme til frokost, som til aftensmad, hver eneste dag, så kan du i stedet bruge nogle af de elementer i aftensmaden, der er sunde. Har i fx fået kylling med ris, kartofler eller lignende, kan du blot stege noget ekstra kylling, og lave den til en salat. Så mangler du blot grøntsagerne. Nemt, hurtigt og sundt.

Snacks

Det er faktisk en god ide at medbringe snacks til arbejdsdagen. Det vigtige er bare, at snacksne både er sunde og nærende. Masser af sunde snacks sikrer, at du kan holde dit energiniveau, samt blodsukker, stabilt.

Sunde snacks kunne eksempelvis være nødder, frugt, grøntsager osv.

Kreativitet

Det er vigtigt, at du er kreativ med din madpakke. Hvis ikke, risikerer du blot at blive træt af at spise det samme igen og igen. Sørg for at lave nogle retter, du godt kan lide. Så længe det både er sundt og mættende, så udgør det en god frokost.

Relaterede nyheder