Hvad Er Din Motivation For At Søge Jobbet ?

Billede: Pixabay, Alexas_Fotos

Når jeg skal søge et job, er det faktisk meget forskelligt, hvad min motivation kan være. Jeg gør ofte det, at jeg læser jobopslaget, ser om mine kvalifikationer passer overens med virksomhedens og vurderer, om det er forhold, jeg kan se mig selv arbejde under. 

Personligt bliver jeg selv meget motiveret af en afvekslende hverdag, hvor jeg laver forskellige ting og ikke kun sidder med de samme opgaver igennem en arbejdsdag fra 8-16. Det med både at kunne sidde lidt ned, stå lidt op og også have noget afveksling for kroppen gør, at min motivation stiger og jeg på den måde heller ikke kører træt i nogle af de opgaver, jeg har ansvaret for på min arbejdsplads. 

Det er dog meget forskelligt, hvad der motiverer folk og derfor er mit, kun et eksempel. 

Personligt synes jeg dog, at det skal være sjovt at gå på arbejde og jeg står op hver dag med en lyst til at gå på arbejde og ikke med tankerne omkring, hvornår jeg har fri eller hvornår det er weekend. 

I din jobsøgning skal du finde netop det, der motiverer dig og ikke bare kun arbejde for pengenes skyld, men også for at du, ligesom jeg sagde før, har noget at stå op til og have en lyst til at komme med arbejde, både for at arbejde og for at have en masse hyggelige timer sammen med dine kolleger.

Denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Der kan du finde et sortiment af smykker. De er et besøg værd.

Relaterede nyheder