Hvad Motiverer Dig På Jobbet?

Billede: Pixabay, geralt

Det er meget forskelligt fra medarbejder til medarbejder, hvordan man bliver motiveret på ens job. Det kan være lige fra glade kunder, gode kolleger til store salg, nye kontrakter eller stor fremgang. Det er derfor meget individuelt, hvad der lige præcis gør, at du får lyst til at stå op om morgenen eller natten for at tage på arbejde dag efter dag.

Jeg vil i det følgende komme med mine personlige motivationer og de er nemlig med et meget personligt præg.

God stemning

Ligegyldigt, om der er travlt eller rolig på min arbejdsplads, så ser jeg helst, at der er en god stemning omkring mig og at vi, kolleger imellem, snakker pænt til hinanden. Selvom der måske ikke er den store gurnd til, at jeg skulle komme i dårlig stemning, så kommer jeg det alligevel, hvis folk omkring mig ikke er tilfredse eller glade.

Hjælpe andre

Da jeg arbejder et sted, hvor der kommer kunder i ad døren, så gør det altid noget ekstra for mig, når jeg kan løse et behov i form af en gave eller lignende til de kunder, jeg betjener. Det perspektiv med at jeg kan hjælpe andre og at de, forhåbentlig, sætter pris på min hjælp og udtrykker det, gør faktisk en stor del for mig, for at jeg også har lyst og energi til at komme på arbejde igen og igen.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, dette indhold. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs tilbud.

Relaterede nyheder