Hvordan Skriver Man En Motiveret Ansøgning Til Job?

Billede: Pixabay, Tumisu

Ansøgninger kan altid være svære at skrive, fordi man virkelig gerne vil have frem, at man gerne vil have jobbet. Samt at det hele gerne skal fylde kun en side og stadigvæk have luft imellem sætningerne.

Ofte kan det være nemmere at vise med mimik og gestik, at de skal vælge dig, men det er jo selvfølgelig myntet på, at du skal blive kaldt til jobsamtale først.

For at man får sin motivation frem i en ansøgning, har jeg altid fået af vide, at man skal fortælle, hvad man selv kan gøre for virksomhed og hvorfor de netop skal ansætte dig

Hvis jobopslaget herunder ligger op til, at du også kan komme med løsninger til virksomheden, så kom endelig også med dem. Mange virksomheder er altid ude efter at forny sig eller finde nogle mennesker, som tænker nyt og anderledes.

Herunder kan du også bruge din erfaring fra tidligere, hvis du har prøvet noget lignende før, og på den måde få formuleret nogle tiltag eller projekter, som du har været med i.

Det vigtigste er, at du får frem, hvorfor det netop er dig, de skal ansætte. Hvorfor er det ikke ham eller hende ved siden af. Du skal have frem, hvad det er, der driver dig til jobbet og hvorfor du synes, at virksomheden og jobbet er interessant. Hvis du kan få det frem, så bliver du med sikkerhed også kaldt til samtale.

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis shoppe Christinas smykker. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede nyheder